fredag 10 juli 2015

Det måste vara någonting i generna

Jag ser något i ett skyltfönster i en av de coola hipster-butikerna här i Sheffield, hajar till, tänker direkt att det där, det där ser svenskt ut. Går in, säger jag måste bara fråga, är det svensk design det där? Och det är det, och då måste man ju köpa något. Superfint tyckte jag och väldigt populärt sa de i affären. Men visst är det underligt hur man bara kan se det på en gång?

Här finns mer fint.



8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Åh vad fina! Och ja, visst är det lite lustigt men just det där att se saker man tycker är fint är något jag också upptäckt ofta sammanfaller med skandinavisk design. :-)

Steel City Anna sa...

Saltistjejen: jag blev verkligen stormförtjust i alla hennes grejer! Så himla kul att de säljer mycket skandinaviskt här också. Det måste vara en blick man bär med sej på nåt sätt. Det nordiska ljuset och bondromantiken kombinerat tror jag ger nåt alldeles särskilt till svensk konst.

Monica sa...

Väldigt söta, förstår att hon blev glad som fick dem:-)

Trillingnöten sa...

Jättefina! Och de ser svenska ut!! OFTA ofta så ser jag ibland nåt som jag liksom säger till maken "Det där är säkert svenskt" eller typ "det där måste vara Polarn och Pyretkläder" eller nåt liknande och oftast har jag rätt :p Genetiskt helt klart!

ps. Jag gillar din idé om Marabouland!! Och en hel by gjord av choklad! Påminner lite om Hans och Greta och häxans pepparkakshus! Love it!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja hon hade till och med gillat de med gubbarna & gummorna pa sa hon :)

Trillingnoten: kul att detta verkar vara nat manga delar! Haha ja, Marabouland, kanske nan miljardar laser har och vill byta ideer? :)

Monica sa...

Det är ett ställe jag absolut måste besöka ser jag:-) med någon likasinnad:-). Maken tänkte på det när vi var på utflykt där vid kaffestugan du vet, att sällskapet vårt mer gick rakt igenom det där gula huset medan jag köpte en smörkniv till med prickigt skaft, (den andra har Söderbönan ju fått), och tittade på allt nytt roligt som kommit:-)

scottishmoments sa...

Haha känner så väl igen det där, alldeles som att man har nå svensktentakler, kan sniffa sig till vad som är svenskt, har blivit lite av en sport faktiskt att gissa rätt om det är svensk design eller ej hehe

Steel City Anna sa...

Scottish moments: detta blir bara mer & mer spannande :) kanske ar det nagot som man utvecklar lite extra nar man flyttar utomlands!