måndag 13 juli 2015

Sommarmiddag

Så härligt är det att kunna äta ute, och jag är så glad för min duk från Rusta. Påminner om Sverige varje gång jag lägger på den.

Supergod middag!

5 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Ser riktigt somrigt ut. :)
Är det typiskt svenskt att ha en duk utomhus tror du?
Tror inte att jag direkt sett här i Kalifornien att folk har dukar på bord utomhus.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: det har jag inte tankt pa men nu nar du sager det sa har jag inte sett det hos nan annan! Overhuvudtaget ar vi nog mer pyntiga av oss & slapar dynor & annat fram och tillbaka mellan regnskurarna. Har ar jag iallafall praktisk med min plast :)

Monica sa...

Så somrigt och mysigt det ser ut, fint! Jag har inte heller tänkt på det förut men det är som Anne-Marie skriver. Har då aldrig sett dukar på vartenda bord utomhus som vi har här:-). Tänker på vårt årsmöte och fikat efteråt, en har ansvar för duken, haha och kom med den nystruken, (ingen plast där inte, en gammaldags med smultronmönster), och lade på den innan vi fick ställa ned något som helst på bordet:-) och vi har duk också ute både på landet och på balkongen. För att inte tala om alla blöta dynor som åker ut och in:-). Igår Anna hittade jag ett par otroligt passande till era stolar, de kommer sen:-) och din duk var nu slutsåld på Rusta:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja alltsa dynor & kuddar i ett land bortom sydeuropa kanns inte helt genomtankt men jag far val ha dom nar du ar har :)

Monica sa...

*skratt*