tisdag 16 juni 2015

I hagarna i Peak District

Lamm, får, getter, killingar, kor och kalvar. Underbart söta! Tycker om att man får gå såhär genom hagarna och att djuren kommer fram och hälsar.










Den här försökte få mat från mamma hela tiden men hon gick bara iväg ...


5 kommentarer:

Monica sa...

Idag har Blogger fått helfnatt, gick inte ens att logga in hos mig, de har lagt till något och krånglat till det. Fina foton på fåren, de är så roliga och söta. Nu testar jag att logga in här får vi se.

Monica sa...

Det rättade till sig på bloggen så nu kan jag titta ordentligt på dina fina foton på lammen och fåren, det är något speciellt med dem och så den vackra miljön de är i, så fint!

Annika sa...

GULLIGT!!
Och vilka FINA bilder du tagit av fåren.

Steel City Anna sa...

Mamma: jag har inte märkt nåt konstig! Visst är de söta :)

Annika: tack! De är väldigt söta. De vita och svarta med små horn var mest sällskapliga, hade nog kunnat följa med mej hem :)

Monica sa...

Nej det var ju bredbandet här och dess bolag, hela området krånglade och sen blev det nedstängt, tekniker kom ut och inte förrän i morse var det avklarat, tänk så många gånger de säger att det är ens egen dator som är "dålig" men inte nu, för alla ringde:-).
Och nu njuter jag av de söta fåren igen, de är så fina och dagens stugor är ju helt ljuvliga, får och så en stuga, det vore toppen:-), även om jag gillar "asfalt" med men man kan ju ha både ock:-)