lördag 13 juni 2015

En lång dag!

Många gäster reste idag till Stockholm för det stora kungliga bröllopet men jag reste istället hem till Sheffield med en ohyggligt tung väska efter en vecka i Sverige. Jag flög tidigt och hann på så vis med allt möjligt och har faktiskt bänkat mej framför Svt Play med en god middag hela eftermiddagen och kvällen. När det varit lite småtrist packade jag upp och jag är så himla nöjd med det jag fick med mej! Lite surrealistiskt var det att se kortegen på de gator jag just varit på. Man har bitar av sitt hjärta på många platser och så är det med den saken helt enkelt.

I Stockholm hade sommaren just börjat och en del tulpaner fanns kvar.

Älskar dessa skor!

Här var jag ute på en promenad i träskorna. Det var ljust så mycket längre och en annan typ av ljus, det är sådant man glömmer när man inte varit i Norden på flera år.


Man får bara ha 23 kilo så det var nära!
Har länge varit på jakt efter en gigantisk mugg och hittade en optimal på Indiska.



2 kommentarer:

Monica sa...

Vad bra det blev allting, träskorna är så fina, toppen, och muggen är jag lite intresserad av men du såg själv porslinsskåpen här:-), men alltid lite upplyftande med en egen vacker mugg fylld med godaste kaffet så man vet aldrig. Fina foton!
Och jag tänkte igår vi kan ju bara stå där vi med som bor så nära, folk åkte hur långt som helst för detta bröllop men allt kändes lite overkligt, som en film, med overkliga människor, såg en del men sen blev det för mycket av allt.
Idag km kylan tillbaka, vilken tur både du och brudparet hade, du fick fin resa och de (hon) kunde visa upp sig maximalt.
Puss och kram, känns bra att du åker tillbaka till ett så vackert land, framförallt där ni bor och så får ju vi se och besöka allt detta då och då, det är en rikedom. Fast vi saknar dig så mycket.

Steel City Anna sa...

Mamma: ja det blir roligt när du kommer hit sen :) och jag känner att jag har mycket att smälta hur Sverige har utvecklats de senaste tre åren och glad att se det med egna ögon. Muggen var perfekt och rymde allt kaffe jag brukar dela upp på morgonen :)