lördag 18 maj 2013

Förfallet har börjat

Nu, så här inne på mitt trettioförsta år, har jag köpt min första rynkkräm. I vårsolens skoningslösa ljus har jag anat tre rynkor i pannan för första gången i livet, och kråksparkar vid ögonen. Det har inte varit något lätt år hittills, 2013. Det är snarare konstigt att jag inte blivit helt skrynklig. Så vi får se om krämen hjälper mot fler rynkor. Jag piggade upp mej på vägen mot förfallet med ett glatt armband.


6 kommentarer:

Elisabet. sa...

,-)

Vi får hoppas att det hjälper!

En morgon försökte jag få bort ett streck på vänster ansiktshalva .., som jag gned!

Men det var en rynka.
Ja, ja.
Det spelar ingen roll.

Trillingnöten sa...

Välkommen till klubben! jag är längre gången i detta oundvikliga förfall, men det är skönt att ha sällskap!

Saltistjejen sa...

Fint armband! Men anti-rynkkräm känns det som du kanske inte lär behöva "på riktigt" förrän om säg 10 år eller så??? ;-)
Jag funderar fortfarande om de verkligen KAN motverka rynkor. Jag försökte mig på ett experiment för ett antal år sedan då jag smorde in ena sidan av ansiktet med en sådan kräm och andra sidan med en "vanlig" och nej, jag såg ingen skillnad. Men kanske slutade jag med experimentet för tidigt...? ;-)
Lycka till med dina kråksparkar iallafall! Kråksparkar tycker jag f ö är rätt fint, medan den enda rynkan jag själv är lite "rädd för" är den där bekymmersrynkan i pannan mellan ögonbrynen. DEN gillar jag INTE!
Kram!!

Monica sa...

Jag är helt inne på Saltistjejens linje, tror inte ett dugg på krämer (annat än att fukt ska tillföras ibland) men använt olivolja rätt flitigt, ledsnat lite på det också så det blir då och då bara. Bekymmersrynkan fick jag tidigt, får väl vara så då, de andra är det sparsamt med konstigt nog, borde vara helskrynklig jag också men det är genetiskt, släkten blir ju knappt rynkig och inte gråhårig heller:-) så Anna du behöver inte den där krämen:-), fast lite lyxigt kan det kännas att sköta om sig med en kräm, att ta den där tiden, se sig själv:-), har någon månadskur från YR men det blir bara en vecka jag håller ut:-)

Monica sa...

PS armbandet var ett bra köp:-)

Steel City Anna sa...

Elisabet: Ja någon liten skillnad ska det väl bli, även om det mest är inbillning :)

Trillingnöten: Tackar för det, då är man inte ensam iallafall :)

Saltistjejen: Ogillar också bekymmersrynkan! Men jag tror krämerna hjälper lite, lite. Inte alls i proportion med priserna dock.

Mamma: Armbandet var fint tycker jag. Olivolja är säkert bra också men jag har fortfarande ganska fet hy trots rynkor :)