lördag 25 maj 2013

Födelsedagsmiddag

Det har varit en fin dag idag. Jag har suttit och solat på trappan till City Hall - det känns nästan som att vara på Hötorget - tittat på folk, shoppat, ätit lunch i solen och köpt Mors Dag-present till mor som blir lite försenad. Ett gäng män i klänning badade i fontänen vid Barker's Pool, otaliga unga flickor har jeansshorts med fickorna hängande utanför och ögonbryn målade breda som mustacher, och det finns hur många förälskade par som helst. Ett par på Starbucks kysstes i fem minuter som farväl när kvinnan skulle gå på toaletten i fem minuter. Jag kände mej ganska gammal, men glad. Blev erbjuden att bada i fontänen med männen i klänning iallafall, jag kan ju inte se så skrultig ut som jag känner mej.

Nu ska vi ha födelsedagsmiddag och kvällen är ljum och somrig.

Till kvällens födelsedagsbarn. Jag är noga med papper och inslagning.
Enjoy your yummy cake!
Denna är på väg till mor.
Och denna.
Vad månne detta vara tro?

3 kommentarer:

Monica sa...

Vilken fantastisk dag:-). Bad i den fontänen verkar vara nytt, vakter måste ha varit tillåtande och sett humorn i det. Väldigt levande beskrivet allt och vad glad födelsedagsbarnet ska bli med sådant paket! Väldigt tjusigt papper!
Och vilken spänning här:-). Det sista ser jag inte vad det är. Vackert kort har jag fått, kommer på bloggen imorgon, så jag trodde jag blivit firad, vi åt ju fint på Englands Mors Dag. Blir som Tony Irving, han firar den, sedan den som var senare i de flesta andra länder och nu imorgon, men han gillar sin mor i England mycket:-)

Saltistjejen sa...

Härligt! och vilket firande. Jag gillar ditt omslagspapper mycket!!! Älskar vackra paket, men tyvärr är det ofta så nu att det inte riktigt "finns tid" till mer omtanke kring detta.
Ni verkar ha ljuvligt försommarväder också. Lyllos! Här är det regnigt och faktiskt rätt kylslaget just nu.
Hoppas på bättre väder snart...
Ha nu en riktigt fin söndag!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, precis som Tony :) det är oerhört spännande presenter!

Saltistjejen: jag köper färre presenter och dyrare papper ju äldre jag blir :) det är riktigt härligt väder. Man vet aldrig när regnet tar över så man får passa på att vara ute så mycket det går!