onsdag 25 april 2012

Verklighetsflykt

Städar och packar för fullt efter en helvetisk dag. Det är mycket sällan jag blir arg men idag blev jag det. Intressanta effekter, jag skulle bli arg oftare om det inte vore så utmattande. Utanför vräker regnet ner, och jag är så tacksam för min lilla promenad igår kväll. Nu kan jag titta på fotona och drömma mej bort. Maken måste ha ett sjätte sinne för mellan hans jobbpass rusar han in i lägenheten och deklarerar att han har köpt mjölk och kaffe, just som jag tittat i kylskåpet och skulle ringa honom. Det här är en dag som kräver kvällskaffe. Huvudvärkstablett blev det redan klockan sju imorse när dagens första jobbsamtal väckte mej. Till middag har jag att välja mellan nudlar, en burk krossade tomater, potatisvåfflor, IKEAs rösti och ägg. Ska bli en utmaning.


Min inre björn är vaken!




3 kommentarer:

Monica sa...

Det är bra att sätta ned foten ibland, behövs. Att ha ansvar som du för flera hundra personer är orimligt, att hinna och sedan bli involverad i så mycket extraarbete runt om, dygnet har fortfarande 24 timmar. Det borde anställas någon mer att dela ansvaret med istället för tvärtom.
Men du tar alldeles underbara foton, det är lite uppiggande att ha i reserv när det är grått. Vilken dag det var här igår, idag blåst och hällregn, så fotona från igår känns drömlika nästan:-)

Elisabet. sa...

Å, kabbelekor! Såna hade vi i rabatten hemma i Västerbotten .., annars växte dom vid bäckar och andra vattendrag och nere vid båthamnen här har jag också sett dem!

Steel City Anna sa...

Elisabet: De är fina tycker jag :)

Mamma: Nån gång ska man få nog :)