måndag 30 april 2012

April, april

En månad som började på detta vis:
... och slutade på detta:



En intensiv månad med stora förändringar på jobbet såväl som hemma, extremt mycket övertid och en påsk som fick komprimeras till en dag (mellan makens mässor hade vi tre timmar med lätt forcerad äggmålning, chokladätning och fjäderpyntande). Och en massa regn. Inte årets roligaste månad precis. En bra grej var dock att jag slog till och köpte min nya kamera. 

Jobbmässigt blir maj nog ännu värre men jag hoppas på att komma iordning snabbt i det nya lilla huset och njuta av en egen trädgård i massvis av sol som rimligtvis måste komma tillbaka nu.

Glad Valborg allesammans! Förra året var jag hemma i Sverige men iår är det den sista flyttpackningen som gäller; skulle i och för sej gärna elda upp vissa delar av den.
Inga eldar i England idag.
 

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Trevlig Valborg till er också!

Jag är hysteriskt trött och slut på och har legat på soffan med en pläd över mig ..., kanske nån förkylning på gång eller nåt sånt .. medan pv tittar på Manchester City mot United.
Mörkt ute.
Becksvart.
Och imorgon är vi i inne i maj månad.

Monica sa...

Här luktar nu rök från alla väderstreck så vi stänger alla vädringsfönster:-). Ja mycket arbete ligger bakom och framför, i svenska tidningar står att läsa att Storbritannien har sin värsta tid sen 30-talets depression, å andra sidan står mycket som inte stämmer i svenska tidningar,-), undrar förstås om inte andra världskrigets tid var värre under och efter. Ni ska ha medalj som är så suveränt duktiga fast det har du förstås redan fått av stadens borgmästare men du kan få en till, puss och kram och gissa vilka som längtar efter englandsbesök:-)

Monica sa...

Eller sverigebesök, ja det kan tolkas olika, ja vi längtar efter både och:-)

Steel City Anna sa...

Elisabet: Det går fort nu, snart är sommaren här :) Valborg är en lite udda högtid som jag kan sakna men vi har ju Bonfire Night här i november med eldar och raketer.

Mamma: Pensionärerna på bussen tycker dessa tider är värre :)

Monica sa...

Ja dom vet ju bättre som var med, redan på 30-talet. Ni har i alla fall smaragdgröna gräsmattor och massor med frodig grönska och ljuvliga blommor, all frukt, bär och grönsaker är goda också:-).

Trillingnöten sa...

Ett alldeles eget litet hus! Underbart!