lördag 5 april 2014

När man sorterar papper ...

Som om det inte vore jobbigt nog att tömma ut alla sina tråkiga papper på sängen och börja gå igenom dem, får jag nu också bråka om utrymmet med kattdamen som tycker att det här med att bara ta över hennes dubbelsäng utan att fråga, är brist på hyfs. Hon sätter sej på en pärm som ligger på hennes vanliga liggplats och jamar ilsket. När jag tar bort den bökar hon ner sej just där och ligger sedan till synes oberörd och låtssover medan jag städar undan.





4 kommentarer:

Anonym sa...

Påminner om min katt, som var med i vårt liv i 18 år. Hon älkade när jag slog in paket vid jul och var mitt i allt och fann sin egen plats. Hon tyckte också om att vandra på tangentbordet när jag skrev, ibland blev det liksom lite tokigt då!!!

Monica sa...

Hon ser ut att ha det skönt:-), är roligt att hon är så sällskaplig, hon kunde ju annars gå och lägga sig någon annanstans där hon inte var så i vägen men hon uppfattar det nog inte så:-), katter är roliga och intressanta.

Trillingnöten sa...

Hahahaha, hon är så söt!

Steel City Anna sa...

Lenaiwales: 18 år, det är en fin kattålder. Jag hoppas ju att denna blir ännu äldre men hon är 17 nu och har första stadiet njurproblem så vi tar vara på varje dag vi får med henne. Men hon är pigg och glad nu och äter fint. Katter är fina och intressanta djur, rätt smarta är de allt :)

Mamma: hon är aldrig i vägen, det är vi som är i vägen :) hon skulle absolut ligga just där, hennes favoritplats. Så fort jag reser mej upp på morgonen hoppar hon dit och lägger sej om jag så bara skulle gå och kissa. Sen får man inte komma tillbaka.

Trillingnöten: hon har så mycket personlighet, det är jag faktiskt förvånad över.