måndag 7 april 2014

När man lyckas!

Så väldigt, vansinnigt gott. Revbenspjäll långsamt och kärleksfullt tillagade. Ris och purjo- och morotspytt. Smakerna bara smälte samman, hälsar Sheffields egen mästerkock, Underbara Anna.

7 kommentarer:

Monica sa...

Underbara Anna, åh så underbart gott det ser ut och smakar förstår jag, härlig bild! Skulle gärna ha sheffieldkocken närmare här:-), puss

Steel City Anna sa...

Ja, det ser riktigt gott ut för en gångs skull, ofta svårt på bild :) hemskt gott med moroten till, det blev en perfekt balans av sött och salt.

Jani sa...

Jaadu! det såg jäkligt got ut :)

Trillingnöten sa...

Du fick till och med till en bra bild på maten! Ser verkligen gott ut!

Steel City Anna sa...

Jani: revbensspjäll som man lagar på låg värme länge med god marinad, ja det är nog nästan det godaste jag vet.

Trillingnöten : bådar gott för min fantasirestaurang ;)

Monica sa...

Ja just det Anna, du kan ju lägga ut den här bilden så är allt klart:-)

Monica sa...

Väldigt fin bild det här, jag blir hungrig varje gång jag ser den och måste tänka efter om jag ätit:-).
Alla färger tillsammans gör den verkligen läcker.