Så väldigt, vansinnigt gott. Revbenspjäll långsamt och kärleksfullt tillagade. Ris och purjo- och morotspytt. Smakerna bara smälte samman, hälsar Sheffields egen mästerkock, Underbara Anna.
Väldigt fin bild det här, jag blir hungrig varje gång jag ser den och måste tänka efter om jag ätit:-). Alla färger tillsammans gör den verkligen läcker.
7 kommentarer:
Underbara Anna, åh så underbart gott det ser ut och smakar förstår jag, härlig bild! Skulle gärna ha sheffieldkocken närmare här:-), puss
Ja, det ser riktigt gott ut för en gångs skull, ofta svårt på bild :) hemskt gott med moroten till, det blev en perfekt balans av sött och salt.
Jaadu! det såg jäkligt got ut :)
Du fick till och med till en bra bild på maten! Ser verkligen gott ut!
Jani: revbensspjäll som man lagar på låg värme länge med god marinad, ja det är nog nästan det godaste jag vet.
Trillingnöten : bådar gott för min fantasirestaurang ;)
Ja just det Anna, du kan ju lägga ut den här bilden så är allt klart:-)
Väldigt fin bild det här, jag blir hungrig varje gång jag ser den och måste tänka efter om jag ätit:-).
Alla färger tillsammans gör den verkligen läcker.
Skicka en kommentar