tisdag 29 april 2014

Blott blått

Doften när man går förbi hyacinterna är bättre än världens alla dyra parfymer. Inga blåsippor, men mycket annat fint i blått just nu.










8 kommentarer:

Monica sa...

Sagolikt vackert! De ljusblåa pärlhyacinterna är så underbart vackra! Och alla de andra blåa blommorna med:-).

Jani sa...

Så fint så, jag tänkte på rosmarin buskenblomman den ser ju lite ut som en orchide ;)
Om du vill se ett hav av blått så är det nog dags att ge sig ut I skogen och kolla på Bluebells, är inte säker på ifall dom är I full blomm än men det kan inte vara långt ifrån.

Trillingnöten sa...

Jag älskar blått! Rogivande för mig tror jag även om det är en sk "kall" färg :)

Steel City Anna sa...

Jani: ja bluebells måste vara på gång nu. Sett massor i folks trädgårdar. Det är sant om rosmarin, skulle haft ditt macro-objektiv :)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja de ljusblåa gillar jag mycket. I en sån där lyxig trädgård hade de olika nyanser av pärlhyacinter i rader så att det blev som vågor på håll. Och sen ett hav av tulpaner från orange till mörkrött som en eldsflamma. Hur många som helst. Den trädgården kostar nog som halva vårt hus :)

Monica sa...

De är fantastiska med sina trädgårdar och att de lyckas med alla sina vackra odlingar, undrar hur det går till, om de sätter miljoner lökar men de ska ju komma upp på rätt ställe också:-).
Vi var inbjudna förut till Ylva trädgårdskändis och proffs från TV, minns inte efternamn och hon berättade att hon satt tusen lökar framför huset men ingen kom upp.
Då kan vi inte kräva det omöjliga av vår stugträdgård tänkte vi men vårlökarna har ökat där, i helgen såg jag tre hyacinter t o m;-)

Steel City Anna sa...

Mamma: det var trädgårdsmästare i alla dom lyxiga trädgårdarna. Vågade inte ta kort :)

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: visst är det en vacker färg! Jag har nästan alltid blå ögonpenna :)