onsdag 4 september 2013

Sommardag

Idag var det mammas sista dag här. Efter en sovmorgon som behövdes efter gårdagens strapatser ute i Peak District gav vi oss ut på stan. Det var 25 grader sol idag och det känns som sommar ännu. Jag tror att de sista sommardagarna är nu, och det känns så roligt att ha kunnat ta tillvara på dem. Det har även känts fantastiskt att kunna vara mer närvarande i nuet och verkligen kunnat ha tid med mamma och även pappa när han var här förra veckan. De senaste årens besök har jag kanske haft en dag ledig och under den har jouren ringt oavbrutet och jag har inte sällan åkt iväg mitt i natten för att jobba. Den pressen och tankarna på vad som kan hända som hela tiden finns i bakhuvudet är svår att förklara. Det har varit väldigt sköna dagar den här veckan. Imorgon är det dags för jobb igen, men nu på andra villkor. Jag ser fram emot det.

Husbåtshotell vid Victoria Quays
Mysig fika här






Någon som vet vad detta är för fisk? Den simmade i en liten bassäng i kanalen och var inte så blå som den ser ut på bilden.




Väldigt god middag

5 kommentarer:

Jani sa...

Härliga bilder!
Det där med jouren kändes tungt kan tänka mig hur jobbigt det är att ha jobbet i tankarna.
Fisken är nog nån sorts Karp.

Steel City Anna sa...

Jani: ja det har varit tungt, även när man är ledig är man inte ledig. Det är omöjligt att koppla av. Ja en karp är det nog. Väldigt stora var de.

Freedomtravel sa...

Mysigt hotell! Även om vi ju bor på husbåt jämt ;)

Monica sa...

Så fint det var där och skönt med sjöluften, blev nästan intresserad av att åka omkring i en sådan båt med de fina köken jag såg och dukade bord:-).

Steel City Anna sa...

Freedomtravel: det såg väldigt gulligt ut, skulle gärna vilja prova en natt :)

Mamma: vi får åka en tur nästa besök. Jag och maken kanske provar tomtekryssningen :)