måndag 23 september 2013

Travel far away

Det är någonting romantiskt och gammaldags med tåg. Tänk att bara kunna hoppa på ett och resa iväg. Bara för att man har lust. Jag har kanske tittat på för många filmer.









7 kommentarer:

Monica sa...

Så där tänker jag ofta. Särskilt när jag ser folk i restaurantvagnen på Sthlms central kan jag fantisera om vart de är på väg och få lust att hoppa på istället för det tråkiga pendeltåget. Sen är väl inte SJ-resor några höjdare heller;-). Men hos er i Storbritannien är det en fröjd att resa med tågen!

Steel City Anna sa...

Mamma: Vore det inte så makalöst krångligt att köpa biljetter i Sverige skulle man kanske göra det, bara hoppa på :)

Monica sa...

Javisst, nu har jag kollat upp Uppsala för oss som vill vara där en dag bara och ha trevligt, Söderbönan tror inte sina öron men dit kommer vi, värre hem. Då ska vi åka via Arlanda igen med en papperslapp från UL men sen blir det knepigt för hur ska de veta att vi fortsätter på Accesskortet hem? Verkar som vi måste gå av tåget och stämpla standardresa;-) och på ett nytt. Som kanske inte kommer för det kan vara det sista, då får vi ta buss till Märsta och vanliga vägen hem, problemet är vad busschauffören ska ta i kuponger. Den Söderbönan råkade ut för ville ha 15!! Då får vi fylla på kortet:-)

Freedomtravel sa...

Åh jag älskar att åka tåg! Vi har åkt transsibiriska järnvägen och tåg i bland annat Östeuropa, Ukraina och Afrika. Och just på långa tågresor har vi fått nya vänner! :)

Freedomtravel sa...

Åh, jag älskar att åka tåg! Vi har åkt transsibiriska järnvägen och tåg i Östeuropa, Ukraina och Afrika. Och just på långa tågresor har vi fått nya vänner! :)

Steel City Anna sa...

Freedomtravel: åh det skulle jag vilja göra, transsibiriska järnvägen. Så spännande!

Steel City Anna sa...

We haven't been on one for ages. Let's go somewhere!