söndag 8 september 2013

En trevlig helg

Igår träffade jag en gammal kompis från studie-tiden i Sheffield, nu med man och barn, det var en väldigt trevlig dag. Publunch, besök på Weston Park Museum och promenad i Graves Park, sedan hämtmat hemma hos oss. Idag har det igen varit soligt och vackert väder - aldrig har jag varit så bortskämd med fint väder som denna sommar - och vi har fixat lite i trädgården, storhandlat och lagat god mat. Vi hade tänkt åka till IKEA men skippade det, det kommer nog regniga dagar som passar bättre och det är faktiskt ingenting vi behöver akut. Jag vill köpa en extra byrå men mest var det ett svepskäl för att få köpa kräftor.

Nu har mörkret lagt sej och det har börjat kännas lite kyligt. Jag har tittat på filmen The boy in the striped pyjamas vilken var väldigt bra men sorglig. Nu tittar jag istället på en amerikansk matkanal som har temat "Christmas in September". En kontrast kan man säga. I fredags såg jag för övrigt säsongens första julavdelning på Marks & Spencers.

En trevlig helg och en skön upptakt till nästa vecka som jag inte vet så mycket om än. Det ska bli spännande.

Eftermiddagsfika, inte ofta det händer
The Arts Tower
Dagens utsikt från trädgården

3 kommentarer:

Monica sa...

Låter underbart trevligt alltsammans och åh, vad jag saknar Sheffield och er! Den där julavdelningen hade jag gärna sett;-)

Trillingnöten sa...

Vad roligt att träffa en gammal klasskamrat! Brukar bli mycket trevlig uppdatering :) Och jag är chockad, julavdelning redan nu?? Jag tycker att USA alltid är så snabba med nya högtider...fast innan jul har vi ju Halloween och Thanksgiving här också...Så redan nu skyltas det inför Halloween!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja den såg lovande ut :)

Trillingnöten: halloween verkar lite segt här i år, det går direkt på julen :)