onsdag 6 januari 2010

Snöoväder från Skandinavien

Jag har mer eller mindre bott på jobbet sen det stora snöovädret infann sej i måndags natt. Nu är jag hemma men ska snart tillbaka igen, jag är den enda som bor vid en spårvagnslinje och som tur är funkar spårvagnarna nu. Ett smakprov på Sheffied Winterland utan vinterdäck och salt och sandande:



På nyheterna skyller de snön på Sverige. Det är det värsta snöfallet på 30 år!

4 kommentarer:

mamma sa...

Vilket snöväder ni har fått också, kanske från oss;-)Man förstår att det inte är lätt att gå och köra när det inte finns salt eller sandas eller skrapas. Här gör man ju inget annat, gick inte att ta sig fram på trottoar och gångbana här innan de blev plogade. Saltet som bryts i underjorden i England det får ju vi:-), det går på export till Norden.
Hoppas någon mer tar sig till jobbet, du får sova ut nu till imorgon käraste barn.

Anonym sa...

Nja, det har inte bara skyllts på Sverige har jag märkt efter att ha kollat många olika tv-kanaler utan också på Ryssland och Sibirien.

Vi var insnöade här i vårt farmhouse hela morgonen men lyckades ta oss ut och till affären i byn så småningom. Nu är det alldeles för halt ute för att komma uppför vår väg och troligtvis kommer det att förbli så långt inpå morgondagen.

Snö är inte kul när man bor på landet. Särskilt inte i ett kulligt landskap som Cornwall.


Lillan

Karin sa...

Haha! "It's almost gone by the snow" Det var väl att överdriva lite.
Snygg avslutning med lite snedfilmning...

Elisabet. sa...

Är det maken som filmar och pratar ?

,-)