söndag 9 november 2008

Julen ar har!

Idag nar jag gick till jobbet kl 07.30 genom staden sa horde jag massa konstiga ljud. Vanligtvis ar det jag och duvorna sa har dags pa sondagsmornar, men nu var det ett 20 tal gubbar i reflexvastar, en gigantisk lyftkran och en massa lastbilar utanfor Town Hall. Gissa vad dom gjorde? Jo, satte upp den jattestora julgranen! Jag blev sa glad!

Idag ar det aven Remembrance Sunday, da ska man tanka pa alla de som dog i forsta varldskriget och kopa vallmoblommor att satta pa kragen, typ som majblomman, och pengarna gar till en massa gaggiga gubbar. Jag har inte markt sa mycket av det hela eftersom jag varit pa jobbet mest hela dagen och nu har jag telefonjour. Men det ar fint med alla vallmokransar runt diverse krigsmonument.

Tillbaka till julen, jag skulle vilja rekommendera Anders och Mans program i P3 nar de utreder varfor saffran saljs i kassan. Har i England star det bland vanliga kryddor, vilket jag upptackte forra julen efter att ha verkat lite skum i matkon nar jag fragde efter det dar, haha! Lyssna pa Saffran I och II om saffransmaffian! Roligt. Anders och Mans ar tydligen inblandade i arets julkalender, ar det nagon som vet mer om det?

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad härligt det ska bli att se julen igen i Sheffield! Och jag hinner vara med på ljuständningen också, jag älskar julen och ännu mer i England! I London är det också stort med ljuständningen, tror den är helgen före där. Så alla turister ska hinna uppleva den troligen. Men i Sheffield är ju bara jag turist:)Väldigt skönt att uppleva det genuina England.