lördag 10 december 2016

Julklappar till mej själv ...

Detta är några fynd från julmarknaden på Chatsworth ... Jag blev så glad i den ryska gumman i skepnad av en lejonfamilj! Så himla söt och pytteliten.



Ställde ett värmeljus bakom så man kan se hur små de är ...
Detta är den största, och den är som en tumme. Den minsta är som en smula!
Yllefilt och yllehalsduk blev det också till fantastiska priser.
Dessa ska min vän få, ser precis ut som hennes katter.

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Roligt med såna små-fynd (och stora!).
Är halvt sugen på att göra pv sällskap till Småland idag och sedan ta en sväng förbi Antikkulan hitom Ängelholm; det är där jag hittat så mycket som jag tycker om. Då måste det bli i morgon och egentligen borde jag hålla hårt i plånboken, men .....

Monica sa...

De där är ju så fina! Ser allt framför mig när vi stod där och tittade på allt, ja mest jag:-) och så den trevlige mannen där, han är så otroligt fin och skönt att hela julmarknaden här är så långt från försäljartyper det går, ja allt säljs ju av sig självt. De bara myser och småpratar och berättar var man kan finna det man letar efter, hos nån annan. Vilken trevlig stämning och så fint det är där. Glad vi tog oss mycket tid. Lejonen är ju så söta och katterna med. Jag har mina fina klockor här, de var verkligen fina, glad jag köpte dem med. Och halsduken kom till användning idag i snöovädret:-), tröjan jag köpte är underbar och din pläd likaså, jättebra att du köpte den, finns absolut ingen annanstans, den är så fin men där hejdade jag mig:-), tyckte att jag har ullplädar nu tillräckligt.

Steel City Anna sa...

Elisabet: lite får man unna sej :)

Steel City Anna sa...

Mamma: Jätteglad över filten, så varm! Så glad att vi hann med detta, det var på håret :)

FREEDOMtravel sa...

Åh gillar!!! De där ryska gumman-lejonen skulle jag vilja ha :) Hälsningar från Warszawa!

Steel City Anna sa...

Freedomtravel: visst är de söta :)