Thursday, 8 December 2016

De stora varuhusens julreklam

Varje år har de stora varuhusen en ny julreklam här, vilka blir rejält uppmärksammade i media överhuvudtaget ofta. De är lite kul att kolla på tycker jag och hoppas att ni också tycker det! På köpet får man se lite brittisk jul. Min favorit i år är den från Waitrose, men bäst budskap har den sista.

M&S


House of Frasier


John Lewis


Aldi


Waitrose


Asda

Och så årets kanske bästa reklam, från kampanjen Stop Funding Hate. Lite bittert till sockret!

6 comments:

Monica said...

Roligt att se dem och få fantisera lite men den sista är stark och man återkommer till verkligheten, väldigt bra gjord och så viktig!

Annika said...

Kan inte se dem alla. "This video is not available in your country" och din favorit är borttagen due to copyrights and third party , yada yada yada....
MEN jag kan se den första och den är JÄTTEFIN. Gillar att det är MRS Claus och att hon inte är lastgammal och tjock, haha. Tycker om budskapet i den.
OCH ni har Aldi hos er, vi med.
Julreklam tycker jag är kul också. Hos oss är den ofta sentimental och sirapsdrypande.
Ibladn kommer det lite roliga med twist. Synd att jag inte kan se alla dina.

Steel City Anna said...

Annika: vad dumt! Ja, en ser jag nu att man inte kan kolla längre här heller, ska se om det finns nån annan länk. Konstigt att man inte kan se utanför Europa som jag antar att det måste vara då, reklam tänker man ju annars att de vill sprida så långt som möjligt :)

Steel City Anna said...

Mamma: ja, den sista behövs i år speciellt :)

Monica said...

Så fin den från Waitrose. House of Fraser är den enda som inte går att se här men det kanske gör detsamma, kan se alla andra.

Steel City Anna said...

mamma: ja, och kul med migrant från Skandinavien :) undrar om det är en frivillig eller ofrivillig blinkning till Brexit ... House of Frasier kan jag se så det måste vara bara inom UK de vill ha den. Du såg den ändå för den var i reklamen innan bion när vi såg filmen om Bob :)