Friday, 2 December 2016

En julklapp

Ett tips på en fin och personlig julklapp är fotoböcker som man kan göra på alla möjliga ställen, mina beställde jag från Boots. De blev jättebra faktiskt, bättre än jag hoppats på och så kul att ha! Kissen fick störst bilder genomgående märkte jag ... Hon är helt klart den i familjen som tål att bli uppförstorad allra bäst och bara blir sötare av det.6 comments:

Elisabet. said...

Ja, det här med fotoböcker är verkligen kul! Kanske tittar jag inte i dem så ofta som jag trodde innan .., men ändå, det betyder mycket att ha dem!

Steel City Anna said...

Elisabet: ja, och så tror jag man uppskattar dem mer om några år. Kul att ta fram om säg tio år och minnas.

Annika said...

Visst är det BRA med fotoböcker, och fina, fina, fina blir de!!
Jag har gjort flera stycken. Brukar gå via My Publisher.
Numera blir det ju så dåligt med album och annat, det mesta ligger på datorn och hårddiskar. Fotoböcker är verkligen BRA. Man borde göra nya ofta, iaf en gång i halvåret. Din ser jättefin ut. Önskar dig en fin helg.
Komiskt förresten, du skickade länken till TK Maxx! OCH vi har samma affär här, exakt densamma, men den går under namnet TJ Maxx. Lite kul, tycker jag. Ja, jag älskar de där långbenta tomtarna och kaninerna. SÅ roliga.

Steel City Anna said...

Annika: ja, verkligen nat man borde gora regelbundet! Det var valdigt kul att valja ut foton och layouta boken ocksa.

Ah, alskar den affaren! Visste inte att den finns hos er med. Varldens basta fyndstalle :D

Hoppas ni far en fin andra advent!

Monica said...

Jättefin och så roligt att ha dem, kanske det hamnat någon i julklappssäcken här hemma;-) och bra att göra någon då och då för man förnyar ju inte albumen längre och nästan så att böckerna blir roligare med mer varierande format på fotona och text behövs egentligen inte, man minns ju direkt av fotona själva.

Steel City Anna said...

Mamma: ja text behövs inte tycker jag, men man kunde lägga in om man ville.