Monday, 5 December 2016

Solen existerar

Ibland glömmer man det denna årstid men den finns, solen. Det blir vår igen ...

8 comments:

Elisabet. said...

Och här har det varit så fina soliga dagar i helgen! Det är som en nåd, nästan. Idag är det dock slut på det roliga - kanske -. Det blåser friskt; jag ser hur ljusslingorna i träden vajar hit och dit.

Monica said...

Åh så vackert! Det lite disiga svaga solljuset! Så vackert du fångat det!

Steel City Anna said...

Mamma : tack :)

Steel City Anna said...

Elisabet: ja vilken skillnad lite sol kan gora!

Marina said...

Jättehärliga höstbilder!

Steel City Anna said...

Marina: tack!

Annika said...

Fint med den bleka vintersolen. Så vackert då det silas mellan löven, och mellan kala grenar. Vi har mkt sol hos mig, så den finns :-) Men den är lite snål med sina strålar över somliga delar av världen.
Förstår att du är glad när den tittar fram.
FÖ låter det toppen med mys i ditt vardagsrum till GG och Frasier. SÅ mysigt.
Haha, JAAA, jag vet vad du menar om adventsstaken. P har ju ingen känsla för det där, inte din man heller , kan jag tro.
Ser väldigt mysigt ut hos dig.
Och så din lilla kisse...hon har en fantastiskt ålder, inte tåligt om hon inte mår bra Förstår också att det sista du vill är att se henne lida :-(
Frost är underbart!
OCH jag vet precis vad du menar om läget just nu, det är helt enkelt inte lugnt. OCH det ÄR hatiskt. Efter Trumps vinst verkar det (här) som om vissa kan kläcka ur sig vad som helst. Skrämmande.
Önskar dig en så bra måndag som du kan ha!!

Steel City Anna said...

Annika: ja, det ar en stamning som inte blir battre bade i Europa och USA. Jag drog en lattnadens suck over Osterrikes valresultat. Jag tycker just nu att det kanns valdigt jobbigt att inte bo nara min familj i Sverige.

Lilla kissen ja, hon har ovanlig taga i sej! Seg liksom. Enregin gar lite upp och ner men krakningarna har lugnat sej. Och hon har lart sej att hon far mer god mat med medicinen sa sitter och vantar nu vid matskolen lite oftare :) smart katt!