måndag 19 december 2016

Årets julgran ... ar

Tre granar blev det i år, och jag har klämt in dem lite överallt ... Jag älskar verkligen mitt julgranspynt! Så många minnen och svenskt och engelskt blandat. Ibland tänker jag när jag läser sådana där korta frågor i tidningar om vad folk skulle ta med sej först från sitt brinnande hus, att jag skulle ta min låda med julpynt.Bara fåglar i en gran som kissen tittar på då och då.


6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Du är UNDERBAR!

Steel City Anna sa...

Elisabet: :)

Annika sa...

ÅH vad fint! Så DÄR ska det se ut. Älskar det, du är som JAG ju!!
OCH det är BRA :-)
More is more.
Alltid.
ja, jag vet...jag har nog också tänt den där tanken om brinnande och hus och vad man ska rädda, fniss...
Julsakerna har dykt upp i tanken både en och två gånger.
HAHA.
Vilken mysig eldstad ni har!!! GILLAR!! Gillar verkligen!!

Monica sa...

Förstår! Så mycket fint du har och man glömmer lite men ser igen, det finns en massa fina minnen med de fina sakerna. Så roligt att hitta de fina prydnaderna när de köps. Och härligt med från olika länder.

Tycker att det är alldeles som de ska va´ att kissen har en egen gran:-) och att du har en i stora fönstret där, redan i november stannade alla barn och tittade på det som fanns då:-), föräldrarna med:-).

Där har de mycket att lära för även om man drar för gardinerna, fast nu är de lite mindre strikta med det på er gata, så kan man ju ha lampor, blommor och lite prydnader i de djupa fönsternischerna. Fast ändå är det lite sagostad över era gator, är mycket med husen och de varma färgerna, de fina gatlyktorna och trädgårdarna. Men lite extra ljus denna tid är fint också.

Tänker på alla elljusstakar från Gnosjö på Atkinsons, undrar om de lyser nånstans nu:-)

Steel City Anna sa...

Annika: haha, ja, likheter finns! Det ska vara mycket jul :) drommer ofta om vad jag skulle kunna gora med ett stort hus pa landet, haha. Har blir det fint men trangt :) just vardagsrummet ar sa mysigt nu med granarna och bade levande och elektriska ljus precis overallt. Tror jag har sju ljusslingor bara dar :D

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, det ar ganska manga som pyntar fonstrena i mitt omrade. Kanske inte sadar nordiskt gammaldags sparsmakat utan mer uppblasbara tomtar, stora blinkande skyltar med 'santa stop here' och fejksno och sa. Men lyser upp gor det ju hursomhelst. Sett flera svenska ljusstakar ocksa, borjar bli hippt :)