torsdag 1 september 2016

Our Cow Molly

Vad gör man som stretande mjölkbonde för att överleva i dessa tider när priserna pressats så till den milda grad? Jo, man kan starta en glassfarm! Det är precis vad de har gjort här i byn Dungworth strax utanför Sheffield City, och de säljer glass för glatta livet utöver mjölk, smör och andra matprodukter efter säsong. Man kan också hälsa på nyfödda kalvar, fina kor och lekfulla tjurar som rusade som tok runt i sin hage. Omgivningarna är extremt vackra dessutom då man har utsikt mot Peak District.

Our Cow Molly har vunnit massor med priser och utmärkelser och deras produkter säljs i många affärer. Titta efter färgen rosa i mjölkdisken eller glassbaren nästa gång ni är i trakterna. Deras glass är verkligen makalöst god, och det skriver jag helt och hållet osponsrat från hjärtat och magen.


En elefant har gått i många backar för att komma upp hit!
Den heter Nelly Through the Looking Glass och är gjord av gamla CD-skivor som är utformade som löv. De symboliserar vår gröna stad och reflekterar naturen omkring.
Kalvar som är en till två veckor gamla.En glass till vyerna ovan är inte dumt!

2 kommentarer:

Monica sa...

Så spännande med alla dessa elefanter och vilken kreativitet, hoppas de inbringar massor till barnsjukhuset vid auktionen senare. Och söta kalvar och glass:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: Ja, det ska bli kul att se vilka som köper elefanterna sen.