Sunday, 18 September 2016

4000 inlägg!

En liten fanfar! Detta är det fyratusendeförsta inlägget. Tack alla ni som läser och kommenterar! Det är väldigt kul. Säg gärna till om det är något särskilt ni vill läsa om. Jag har haft några omgångar med önskerubriker (klicka på etiketten med det namnet till vänster) så det ämnet kanske är uttömt nu men man vet ju aldrig!

Populära inlägg kan man se en liten sammanställning av här om man vill.

Mot nya inlägg och fortsatt bloggande!

13 comments:

Maggan said...

Grattis, Anna! Jag minns när jag stötte på dig första gången. Det var Elisabet i Ystad som tipsade om dig och länkade till ditt inlägg där du visade ett nyrustat och vackert badrum. Många år sedan nu! Det kunde kanske vara ett önskeämne: Ställen jag bott på. Men det kanske du redan har haft.

Varma hälsningar
Maggan i Laxå

Steel City Anna said...

Maggan: ja, det har jag nog inte skrivit sa mycket om och inget minne har jag av badrumsinlagg :) det maste ha varit fran var forsta lagenhet som var nybyggd.

Jag ska fila pa ett inlagg :)

Kul att du laser Maggan!

FREEDOMtravel said...

Stort grattis! Det var inte dåligt! Jag gillar alla djur och natur i dina inlägg, men om man får önska skulle jag önska att få veta lite mer om dig personligen :)

Steel City Anna said...

Freedomtravel: tack! Det ar nog inte sa mycket att beratta om mej personligen. Jobb osv kan jag inte prata om pga tystnadsplikt och sekretess och det ar typ hela mitt liv utanfor farhagarna :)

lenaiwales said...

Stort grattis!!!!
Ha en skön söndag!

Steel City Anna said...

Lena: tack! Detsamma, hoppas solen lyser aven i Wales.

Monica said...

Ja det är många! Och så roligt att läsa och följa dig, oj vad mycket jag lärt mig om Storbritannien tack vare dig, kan nog landets historia nästan lika bra som Sveriges nu. Och språket har jag verkligen utvecklat, i tal, läsa vetenskaplig litteratur har alltid gått bra, undrar ibland hur jag klarade mig innan i forskarmiljön där jag pratade mycket engelska förut:-) men övriga pratar inte så väldigt bra heller;-), ibland trodde jag inte mina öron när någon professor visade runt på engelska, haha.

Och älskar Storbritanniens natur, inatt somnade jag till tidvattnet:-), såg det rulla in och tänkte att den staden som jag inte tänkt alls på innan, kunde vi bo i, far din och jag:-), ja vi får se. Och folk är trevliga där också men inget slår din stad, är helt underbar. Och det är så roligt med din tåga och entusiasm, det flödar så lätt ur din "penna" och det märks.

Steel City Anna said...

Mamma: ja den staden vore nat kanske :)

Carin Cullen said...

Wow, wow, wow! Jag kommenterar sällan just nu, men tittar på varje inlägg. Stort grattis till 4000! Det är grymt

Steel City Anna said...

Carin: tack! Kul att du laser. 4000 ar verkligen manga inlagg, ar forvanad sjalv :)

barabrittiskt said...

Wow, så kul. Blev det ordning på mina inlägg som bredde ut sig över hela din sida? Jag tittade här men såg inget konstigt. Idag är du med i mitt inlägg. Hoppas du har tid att hänga på. :D

Steel City Anna said...

Barabrittisk: de stora bilderna fortsatte tyvarr och aven fran nagra andra wordpressbloggar jag hade lankade sa jag fann ingen annan rad an att ta bort dem. Nagot problem mellan wordpress och blogger antar jag.

Det ska jag kolla upp!

barabrittiskt said...

Skönt att det verkar vara Wordpress-relaterat i största allmänhet. Din mamma verkade tro att jag hittat på något konstigt med min blogg och jag kunde för allt i världen inte komma på vad det skulle kunna vara. :D Mycket skumt. Ska höra mig för med andra WP-bloggare.