Friday, 9 September 2016

Engelska hus

Ett tag sen det var engelska hus på bloggen, det får vi råda bot på! Här kommer några, som ännu är omslutna av den grönaste sommargrönska.

Här har det en gång i tiden legat en affär, vittnar de gamla bokstäverna om, eller kanske ett bryggeri till och med.

4 comments:

Elisabet. said...

Wow ..., så fina bilderna blir när man klickar upp dem! Såna här gånger är jag så glad att jag har en stationär dator med vid skärm!

Steel City Anna said...

Elisabet: tack! Ja bilderna tal att forstoras. Tunga att ladda upp dock men jag tycker det blir bast bilder med kameran sa brukar kanka runt pa den nastan jamt :)

Monica said...

Finaste staden den bor du i, det har jag sett efter alla stadsfärder landet runt, som storstad är den oöverträffad och inte bara i naturens skönhet utan i människornas också, dubbelt upp, jag lär mig mer och mer hur olika det är, London är okey som så stor stad men lätt att välja:-). Och fina husbilder. Och vilken fin utveckling det är här på många områden och jag tänker på vilken skillnad det är för studenter här mot hur det blivit hos oss, så fint de bor här och så fina universitet med hög klass och sådan omsorg om dem. Det är tragiskt att se hur det blivit i Sverige.

Steel City Anna said...

mamma: Jag är extremt tacksam att jag hamnade här och det har jag en gammal engelsk farbror på Stockholms universitet att tacka för. Han var övertygad om att jag skulle älska Sheffield och passa bra in här.