söndag 16 oktober 2011

Park Hill

De gamla K-märkta 60-talslägenheterna Park Hill har fått en make-over med mycket färg, och nu är det snart dags att flytta in. Väldigt fint verkar det bli!

6 kommentarer:

Monica sa...

Det är jättefint, läste på i artikeln från The Observer, det är den största listade, K-märkta byggnaden i Europa som nu totalrenoverats. Är alla lägenheter i ägandeform? Jag tror det är ett bra investeringsobjekt och läget är fint med utsikten och nära allt. Och påskliljorna som fullkomligt täcker marken på våren:-)

Monica sa...

Väldigt tjusigt och snyggt, tittar runt på lägenheterna, en hel del är redan reserverade ser jag, de som köper först gör säkert bästa köp:-)

Mattias sa...

Set ju lite charmigt ut; hoppas att det får förbli fint och inte förfaller pga att folk har sönder saker.

Steel City Anna sa...

Mattias: Det hoppas jag också!

Mamma: Väldigt trendiga lägenheter verkar det bli men många är fortfarande skeptiska till området pga hur det var på 80-talet.

annannan sa...

Å det läste jag om i Guardian Weekly idag. Gammal housing estate som både en och annan velat riva. Men nu torde det väl bli tämligen gentrifierat, eller hur?

Nåväl, bättre det än slum. Eller rivning.

Steel City Anna sa...

annannan: Den artikeln ska jag leta upp :) De verkar rikta sej till unga trendiga sånna där hipsters, de som marknadsför och stajlar lägenheterna :) Ska verkligen bli intressant att se vilka som flyttar in. Jag skulle kunna tänka mej det faktiskt. Utsikten lär vara fantastisk.