tisdag 14 juni 2011

Sommar, sommar, sommar

Jo, nu är det sommar på riktigt. Listan med sommarpratare har släppts.


En riktigt bra omgång tycker jag! Jag ser mest fram emot Underbara Clara, Mark Levengood, Helena Bergström, Johan Wester, Babben, Ann Petrén, Leif Mannerström, Barbro Lindgren, Owe Wikström och inte minst alla politiker - Lars Ohly, Birgitta Ohlsson, Maria Wetterstrand, Carl Bildt och Håkan Juholt, en himla bra blandning! Mitt favoritprogram hittills var Ingvar Kamprads, men det kanske kan bli ännu bättre iår.

5 kommentarer:

Monica sa...

Spännande lista:-) läste idag att Anders Wall fick mest brev av alla någonsin efter sitt program och Mustafa Can fick stora journalistpriset efter sitt.

Steel City Anna sa...

Mustafas program var väldigt bra, Anders Wall lyssnade jag aldrig på.

annannan sa...

Vad bra att det är nån som gillar politiker. Jag avstår gärna dem så länge de är aktiva; då är de för inlåsta i konventioner. Eller så är det jag som är det.

Anders Wall var helt oväntat mycket intressant, yes indeed. Det är alltid något speciellt med de oväntat bra, men så är det ju egentligen alltid.

Steel City Anna sa...

Jag gillar politiker när de får vara i lite mer fri form :) Mycket spänd på om Juholt kommer tala mera om sitt dejtingliv :)

Trillingnöten sa...

Det ska bli superspännande att lyssna. Jag går in med ambitionen att lyssna på massor, men sen hinner jag ändå inte lyssna på mer än ett par...