lördag 18 juni 2011

Gåvan att berätta

Sedan jag fått upp ögonen för dokumentärserien 'Hundra svenska år' har jag blivit helt begeistrad i Hans Villius. När jag var yngre hade jag inte alls vett att förstå hans storhet. Men nu skulle jag kunna lyssna hela dagen. Här pratas det om gangsterdraman på 30-talet, det var då inte alltid bättre förr!



Och här, en inte särskilt bra imitation, men ganska rolig!

5 kommentarer:

Monica sa...

Det hände mycket förr med, ibland blir jag förvånad, oj hände så mycket förskräckligt då som nu. Far din har dem alla på VHS, han köpte dem på milleniet på Åhléns, visste jag inte;-)

Steel City Anna sa...

Har han Hundra svenska år? Den gjordes 1999 så det var säkert erbjudanden om den då. Jag tror att jag har sett den, men tycker det är mer intressant nu när jag är närmare pensionen :)

Monica sa...

Ja den är i 8 delar säger han och han har dem alla, ja jag var inte heller så intresserad då men mer nu kanske när jag också närmar mig pensionen;-)

Trillingnöten sa...

Jag tycker hans röst är ruskigt spännande! Och själv kommer jag ihåg alla historier om just Salaligen och Thurneman som härjade. Det berättades at de fortfarande fanns i skogen nånstans och kunde hoppa på en när man minst anade det. Jag var livrädd under en tid, innan jag fattade att det förmodligen var omöjligt :)

Steel City Anna sa...

Spännande historer är det :)