torsdag 2 juni 2011

Ouppmärksammad himmelsfärd

En vanlig dag i England. Ytterst hektisk dag på jobbet. Snart väntar jour, och ännu en stressig dag imorgon. Jag önskar att himmelsfärden kunde uppmärksammas med en extra helgdag, men man får väl vara glad för den lediga måndagen vi just hade. Sommarvärmen är total. Alla grannar har fönstren på vid gavel och jag får ta del av deras blandade musiksmak med varierande förtjusning. Slänger i tvätt, diskar, städar, lagar mat och går iväg med soporna. Vissa dagar är så tråkiga raksträckor att jag skulle vilja sätta mej mitt i öknen och stirra på en kaktus mycket hellre. Alla mobiltelefoner skulle jag gräva ner djupt i sanden. På lördag, om det är fint väder, ska jag ha picknick i parken, jag får fokusera på det.

3 kommentarer:

Monica sa...

Är inga långhelger och klämdagar i England direkt men det får väl gå ändå:-), nu får du se framemot en sommardag i parken på lördag, åh vad det skulle vara skönt att bara kunna vara med, puss hjärtat.

Trillingnöten sa...

Det är trist! Jag är inte alls troende, men uppskattar en långhelg, det gör jag :) Man jobbar för att leva, man lever inte för att jobba. I alla fall inte jag, även om jobbet har sina höjdpunkter...Hoppas vädret blir så fint att det blir picknick på lördag!

Steel City Anna sa...

Hoppas jag med! Det är supervarmt idag så det håller nog i sej ...