måndag 11 maj 2015

Sällskap i köket

Min lilla hjälpreda i köket. Fotona tagna inom en minut och hon gör så många olika miner! Jag har ringt och bokat tid för blodprov och kloklippning nästa måndag, tur att hon inte vet om det!








8 kommentarer:

Monica sa...

Vilken otrolig kattfotograf du är! Fantastiskt fina foton på ett fantastiskt motiv:-). Jo jag tror att hon vet:-), puss och kram och sov nu så gott alla tre!

Steel City Anna sa...

Hon kommer veta när jag tar fram kattburen. Jag ska ta fram den innan som jag gjorde förra gången, då vande hon sej. Gick in utan problem sen när vi åkte. Maken hävdade att det gjorde henne nervös och gick och flyttade den hela tiden :)

Elisabet. sa...

Hon ser så härligt sur-puttrig ut .., å, sicken personlig katt!

Steel City Anna sa...

Elisabet: hon ar sa vansinnigt snall, men sannerligen ingen katt som gor sej till pa nat satt :) helt klart en egen stil har hon!

Ruta Ett sa...

En funderarkatt! Hon är förnäm och lite "von-oben! Hon vet nåt om dig!

Steel City Anna sa...

Ruta ett: hon vet att det racker med att sitta och titta lite och finnas till sa far man allt man behover och lite till :)

Annika sa...

Nämen, vad fint!!
OCH vad fint du plåtar katter!
Jag tycker det är jättesvårt att fota djur. En konst. Du har lyckats jättebra. OCH din katt är så söt!!!

Steel City Anna sa...

Annika: tack :) det är svårt att fota djur! De sitter ju inte stilla så länge och poserar direkt. Men just min katt, hon kan sitta rätt länge och glo på en :) då får man passa på!