måndag 6 april 2015

Annandag påsk när värmen kom

Idag har det varit strålande sol och inte mindre än 17 grader, ännu varmare i solen förstås. Det ändrade sej över en natt verkligen, för bara ett par dagar sedan var jag övertygad om att det kunde börja snöa närsomhelst.

Annandag påsk är en Bank Holiday-dag här så många är lediga. Det har varit Duck Race i parken (ett av de största i England - tror bara dessa anktävlingar existerar i Storbritannien, USA och Australien) men jag har inte orkat vara med då, däremot så gick vi en liten sväng och beundrade påskliljor och knoppar på träden nu på eftermiddagen jag och maken. Vi mötte många gråtande barn vars ankor förlorat tävlingen och många glada barn som åt sockervadd för glatta livet. Det var fullt hålligång med grillning, picknick och tivoli, nu mot kvällen började det bli mycket ungdomar, musik och partaj också. Lite sommarkänsla faktiskt. Det blir en underlig kontrast med träden i bakgrunden som fortfarande är bruna och lila.

50 shades of yellow ... Någon som varit lite rolig där!

Det råder ingen brist på påsk- och pingstliljor.




Shorts och T-shirt!




4 kommentarer:

Monica sa...

Så fint! Vilken fin vårdag i er stad. Glad att du är på benen men vi känner oss så sorgsna att när du äntligen skulle ha några lediga fina dagar en påsk, var många år sedan du hann fira den, så drabbades du så. Vi känner oss ledsna samtidigt som det är tur att både ni och vi har så mycket styrka och vilja att kämpa på. Glad att ni kunde vara ute när det är så fint. Ta väl hand om dig och vila ofta. Och var uppmärksam på förändringar.

Steel City Anna sa...

Alltid är det nåt! :)

Ruta Ett sa...

Det ser ju nästan ut som sommarbilder! Härligt! Här på västkusten har vi också haft sol men med isvindar!

Steel City Anna sa...

Ruta ett: Valdigt somrig kansla! Sarskilt nar man kande grilldoften. Skont med sol, hoppas pa ljumma trevliga vindar snart :)