tisdag 23 december 2014

Jul i varje hörn

Precis allting i vårt hus har jultema. Diskmedlet doftar pepparkaka. Julmotiv på kökshanddukar, hushållsrullar och toapapper, bordsdukar, sängkläder och mattor. Julnäsdukar, julmotiv på äggkartongen, julglass i frysen, jultvål, julkaffe, julte, julmjölk, jultallrikar, julmuggar ... Man kan inte ta i ett enda vardagligt ting utan att få sej en dos jul. Jag känner mej nöjd och lite galen, ungefär lika delar av varje. Kanske lite mer nöjd. Varje gång jag tvättar händerna med jultvålen så ler jag. Den söta plånboken får mej också att le. Köpte den i Matlock, den sista som fanns.

Nej, men nu är det bara att börja då, julen. Jag är väldigt oerhört redo.

Tråkig och vanlig på baksidan ...
... makalöst underbar på framsidan!

4 kommentarer:

Monica sa...

Det låter alldeles alldeles underbart:-), precis som det ska vara. Plånboken är ljuvlig:-), så fin! Och vilken tur jag köpte med mig en jultvål av de handgjorda, ljuvlig doft sprider den och stjärnor, ditt julte ser intressant ut också, nu kan ni njuta av allt, tänk så underbart att vara ledig utan skärande jourtelefoner. Nästan ofattbart, puss och kram<3<3<3

Carin sa...

Å vad härligt det låter. Det måste vara fröjd för alla sinnena. Vad söt plånbok :)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja nu är jag hemkommen från både jobb och mataffär och katten har parkerat sej på min mage :) tror jag ska ligga här länge, maken kan försöka sej på en Janssons :)

Steel City Anna sa...

Carin: visst är den gullig, jag blev alldeles till mej när jag såg den :)