söndag 28 december 2014

Farlig vinterpromenad

Snön håller i sej och solen gör inte mycket nytta när det gäller att töa bort den - istället blir det lager av is. Ambulansen har varit på vår gata idag och hämtat en kvinna som ramlat och slagit sej riktigt illa. Många bilar är insnöade. Så ja, nu är det inte roligt länge. Du får gärna försvinna igen, snö! Men vackert är det förstås.

Utsikt från vår trädgård


Kvarteret runt
Sanda får man göra själv - bara att gå till en gul låda.

Såhär ser trottoarerna ut



Mina snöflingedekorationer, behövs ju inte nu!

Inte lätt att köra här!
I vår trädgård



Vår livsfarliga trappa
Ihärdiga blåklockor!


6 kommentarer:

Anonym sa...


Ja,inte är den att 'leka med'...snon alltså när den faller i det här landet. Man måste bo här for att forstå hur den påverkar saker o ting på ett annat sätt än i Sverige. Jag onskar aldrig att det skall snoa for jag vet av erfarenhet att den kommer att ställa till det på alla sätt.

Tack for trevliga inlägg under helgen och god fortsättning!

Lillan i Cornwall




Monica sa...

Vackert men lite farligt. Er gata med backen är inte att leka med när det blir glashalt. Var försiktiga och hoppas det gick bra för kvinnan. Väldigt vackra foton är det på det vintriga, så fint i trädgården med blommor som sticker upp, de har säkert klarat detta med, puss och kram mamma

Steel City Anna sa...

Lillan: Nej snön är ju mest jobbig här, jag är så glad att jag haft semester, mycket krångel med tåg och bussar och min vän kom bara halvvägs till jobbet idag i bilen.

God fortsättning!

Steel City Anna sa...

Mamma: gatan är hemsk! hoppas på töväder.

Elisabet. sa...

U n d e r b a r a bilder!

Steel City Anna sa...

Elisabet: tack! Tagna med fara för livet :)