fredag 1 augusti 2014

Varmt framför mjukt

Katter verkar sannerligen kunna tolerera både vassa, hårda och knaggliga underlag, så länge där är riktigt varmt och gott. Min grannes stengång är välbesökt av områdets katter. Den lilla humlejagande lillkatten har dock denna gång lagt sej på stolen istället. Kommer grannens egen katt ut däremot, en randig hanne med naturlig auktoritet, då ränner både den lilla svartvita kissen och den ännu mindre röda, fort iväg. Och han lägger sej majestätiskt på bordet.



Min egen katt föredrar alltämt sängen Hemnes, eller någon gång ibland, soffan vid fönstret till trädgården. Den lilla svartvita katten kommer då och ställer sej och kikar på henne, men märker hon det, då blir det Hemnes igen.

2 kommentarer:

Monica sa...

Det ser ju inte så skönt ut där på stenarna så förstår att ditt bord är mysigare. Men vad de ska göra i dina amplar förstår jag inte, bra utsikt förstås och så kan de gunga lite:-)

Steel City Anna sa...

Han fångar massvis av humlor därifrån och bränner sej tassarna men det verkar vara värt det för han är snabbt framme igen :) han har även sovit i ampeln :)