Jordgubbarna kommer främst från Skottland här i min affär. De är små, illröda och väldigt smakrika. Och tillräckligt billiga för att man ska kunna köpa kilovis. Så gott! Som de är, eller med en liten klick clotted cream till.
Så ljuvligt och era jordgubbar smakar jordgubbar, bara det är en lyx i dessa dagar. Fint med bär i koppen:-). De enda goda jag ätit i år var de hos dig. Nyss stod ett ungt par i affären och killen skrattade, nej sa han bara, jordgubbarna var som att blankt golvlack hällts över dem och i en onaturligt röd färg. Och smaken förstörs av alla kemikalier så de smakar inget, bara vatten och surt. Är glad att vi fick äkta vara från mamma och pappa en gång i tiden.
3 kommentarer:
Så ljuvligt och era jordgubbar smakar jordgubbar, bara det är en lyx i dessa dagar. Fint med bär i koppen:-).
De enda goda jag ätit i år var de hos dig. Nyss stod ett ungt par i affären och killen skrattade, nej sa han bara, jordgubbarna var som att blankt golvlack hällts över dem och i en onaturligt röd färg. Och smaken förstörs av alla kemikalier så de smakar inget, bara vatten och surt. Är glad att vi fick äkta vara från mamma och pappa en gång i tiden.
Men åååå, vilken vacker kopp!
Elisabet: visst är den fin! Har den till allt. Kaffe, soppa, bär, te, tomatsås ... :)
Mamma: det är skillnad här med beroende på vilka man köper men bara de allra billigaste är smaklösa.
Skicka en kommentar