fredag 22 augusti 2014

Smått och gott

Jag kunde inte låta bli att besöka Chatsworth idag igen. Nästa helg är det stor "Country Fair" på Chatsworth och då tänker jag hålla mej undan, för det blir nog oerhört mycket folk, jag blev matt bara av att se dem bygga upp en massa tält och scener. Jag är dock aningen sugen på att se brittiska flygvapnet flyga the Spitfire and Hurricane till minne av andra världskriget, men det är också det enda. Här kan man läsa mera om allt som finns att se 29-31 augusti, är man mer intresserad än jag av riddare, motorcyklar genom ringar av eld, fallskärmshoppning, luftballonger, hundar och skytte så är nog detta paradiset.

Kunde inte motstå en grytlapp med min katt på
Detta händer nästa helg

Lime- och ananasmarmelad lät spännande, och det är tydligen grevinnans egen favorit står det på den silvriga lappen.
Maken ska få den här fina plånboken.

6 kommentarer:

Monica sa...

Finfina saker du hittade:-). Tror inte det finns något mer slott i hela UK som är så otroligt fint som Chatsworth, så stort och så "levande" i den här skalan med så mycket aktiviteter och igång året om dygnet runt med förstår man.
Det är ett helt fantastiskt ställe. Och så bra att du nästan bor där:-).

Monica sa...

Och nu undrar jag om de hade mer av Sophie? Ser att hon gör fantastiska saker och har stor affär i Leeds i VQ, och showroom i Stamford, Lincolnshire så man kan se allt och handla på plats förutom på nätet.
Roligt och fint porslin, fina textilier och massor med annat. Som en dröm:-), men finns hon på Chatsworth är det ännu bättre:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: det var den här hunden, fanns på massa olika pennskrin, brevpapper och så också. Maken blev glad :)

Steel City Anna sa...

Mönstret med hönor och bin fanns också. Hade de haft kattmönstret hade jag köpt det :)

Steel City Anna sa...

http://www.sophieallport.com/gifts-for-her/c119

Monica sa...

Jag hade köpt stolsdynorna med kattmönstret till er:-)