torsdag 27 december 2012

Redig mat

Detta är makens älsklingsrätt. Ser inte mycket ut för världen men tar en himla tid att göra: Lamb shanks med potatismos och broccoli. Lammet ska kokas länge med pepparkorn, morötter, lök, vitlök, olja och örter. Blir oerhört mört. Riktigt len, snäll, gammaldags mat.

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ser jättegott ut!!!

Monica sa...

Förstår inte hur du hinner med allt. Så bra att äta riktig hälsosam mat och jag vet ju hur glad mågen blir, han riktigt lyser av glädje och det ger så mycket, är få som visar glädje och tacksamhet idag så man blir glad själv. Och så är han duktig på sina rätter, det är också roligt när han gör allt från grunden.

Steel City Anna sa...

Elisabet: Tack :) Det är godare än det ser ut tycker jag :)

Mamma: Ja, han är en tacksam middagsgäst :)

Anonym sa...

oooh, I love this, thank you! :)