fredag 28 december 2012

H&M-reklamen i verkligheten

Sent på kvällen stänger vi av värmen och då är det inga slinkiga nattlinnen som gäller. Man tar det varmaste man har och om det matchar eller inte spelar inte så stor roll. Isbjörnar, rosa fjärilar, en röd yllekofta, uggle-nattline och blåa tjocksockor. Jag är ganska säker på att bilderna inte kommer orsaka några trafikolyckor.


5 kommentarer:

Monica sa...

Joooo, hur sött kan det bli? Ser mysigt ut och ugglor är ju bara för söta!

annannan sa...

;-)

Jag vill dessutom tillägga att det verkligt oanständiga ligger i att använda så mycket energi på uppvärmning att man kan gå omkring lättklädd inomhus.

Själv köpte jag en termosmugg på UNICEFs julförsäljning efter att ha tröttnat på hur teet blev kallt innan det dragit färdigt...

Steel City Anna sa...

annannan: Ja, det där med uppvärmning funderade jag aldrig så mycket på i Sverige. Men nu upptar det en del tid :) Så himla varmt behöver man faktiskt inte ha, och det är ju bra för miljön och plånboken dessutom :)

Mamma: Jag tycker det är ganska mysigt med lite kyligt inne. Pratade med en tant om det på bussen, äldre här får extra bidrag för att ha råd med mer värme, men hon ville inte ha det sa hon, hon var så van vid lite kyla och i barndomen hade hon is på fönstrena :)

Monica sa...

Ja du ser, det är tåga i tanterna där. Jag kan också tycka att det är fel att man ska gå i t ex ett linne bara inomhus och barfota även på vintern, man kan ju faktiskt ta på sig en tröja och sockor på fötterna. Och det är skönt med lite frisk luft:-) men att teet kallnar innan det hinner dra färdigt kan ju vara ett problem annannan:-), lite som i vår sommarstuga om vintern där vi får börja med att värma muggarna:-)

Anonym sa...

How cute baby, your shu :) xx