lördag 29 december 2012

De sista dagarna av 2012

Det har varit en lång månad, december. Bitande kall och mild som en höstdag. Regnig, frostig, mörk och solig. Hektisk, med små oaser av lugna kvällar hemma med tända ljus och pepparkakor. Jag som tycker så mycket om julen längtar detta år alldeles enormt efter våren. Jag längtar efter att det här året ska ta slut och efter en ny start.





4 kommentarer:

Monica sa...

Längtar också efter våren, blommorna och ljuset även om jultiden är vacker och tänkte särskilt på det igår igen när det blev nystädat, så fint det är och mycket att njuta av. Men det har jag gjort hela december och snart är det nytt år och det känns helt rätt att städa ut det gamla då och se framemot det nya. Vaknade i morse med bilder av Peak District och Botaniska i huvudet, all färgprakt, lugn och grönska, alla småfåglar, får och ekorrar. Och otroligt mysiga caféer och pubar. Och inte minst er:-)

Turtlan sa...

God fortsättning!

Noterar IKEA vagnen där det säkert fanns julmat :-))

Hur långt har ni att köra till IKEA? Var ligger det närmaste till Stålstaden menar jag?

Gott Nytt

Trillingnöten sa...

Hahaha! Jag tänkte precis att de här dagarna är bara en nedräkning och väntan på det nya året :)

Steel City Anna sa...

Mamma: Jag hoppas vi överträffar ekorrarna i attraktionsvärde :)

Trillingnöten: Nu känns det segt tycker jag!

Turtlan: Det finns ett IKEA i Leeds och ett i Nottingham, tar ungefär lika lång tid till båda men vi brukar åka till Nottingham. 1,5 timme ungefär. Det är ju tur att maken gillar svensk mat :) Praktiska julklappar att sätta ihop själv fick han också, inget gnäll över det heller :)