torsdag 23 april 2009

Roxy Theatre

Roxy är en legendarisk nattklubb från 1967 i Sheffield vid Arundel Gate som stod öde under milleniumskiftet men nu har öppnat igen som konsertlokal kallad Carling Academy. Jag har hört många historier om hur det gick till här av vänner födda på 50- och 60- och 70-talen, och det verkar ganska vilt! Byggnaden är ganska ful så jag var tvungen att piffa till det med lite vårblommor när jag tog kort.

Såhär såg det ut på det glada 80-talet när TV-showen "The Hitman and Her" höll hus här. Värt att se för dansarnas skull enbart. Högt skuren baddräkt, brett skärp, jeansjacka och permanentad hårboll, jojo, definitivt 80-tal! Håll ut till minut 7 så blir det Madonnakaraoke av varierande klass. Synd att man inte fick vara med!

2 kommentarer:

mamma sa...

Hej Anna älskling! Mycket fix när man kommit hem men nu är det klart. Ska köpa lite mer uteblommor bara. Konstigt att murgrönan på balkongen dött nu när den klarat hela vintern.
Ska komplettera lite och köpa till landet också. Spännande att se om ängsblommorna gror på din balkong, tror faktiskt det gör det. Det var härligt att vara hos dig/er och vilka fina sommardagar vi hade! Nu kommer värmen här idag, skönt. Allt upplockat ur väskan och jag är väldigt nöjd med alla fynd:-) Jim Shore-figuren blev väldigt charmig. Är otroligt välgjord och speciell. Och fina klänningen, jeansen och Mikaelas toppar och klänning, väldigt söta.
Ha en riktigt bra dag, älskar dig, puss.

Mamma sa...

Och hälsa maken, de tunna chokladflarnen var utsökta, jättegoda till kaffet som numera får två Cardamon Pods i filtret:-)Puss,puss