onsdag 18 april 2018

Man vet att man är svensk när man t ex kliver i en buske för att fota en vitsippa

Idag kom värmen! Ordentlig värme och sol också. Så himla bra tajming eftersom min Sverigepackning med alla vinterkläder blev färdig imorse. Jag ser grönt på alla träd och till och med vitsippor. Förkylningen har lättat också. Suger åt mej all energi jag kan.

4 kommentarer:

Annika sa...

Verkligen! Ja och amen på det!
Idag tyckte jag att jag såg ngt blåsippeliknande, kollade nere vid marken. HAHA!
Hur flyttar du hem dina grejer till Sverige? Blir det med container? Hyr du in dig hos ngn annan som ska flytta samtidigt och delar container? Eller kommer ngn över till England med stor bil hemifrån och tar hem grejerna? Nyfiken i ens strut, det är jag det :-)

Steel City Anna sa...

Annika: haha sånt här är jag också nyfiken på! Jag rensade massor när jag sålde huset och nu har jag rensat igen. Inte så mkt grejer som ska med. De kommer åka med lastbil med ett flyttföretag tillsammans med andras flyttgrejer så blir det mer ekonomiskt (ändå himla dyrt men jag kände att jag ville ha dessa få ägodelar som jag klamrat mej fast vid o det hade blivit dyrare o jobbigare att resa flera ggr till Sverige).

Monica sa...

Vad fina de är vitsipporna! Jag har inte sett någon här än, inte ens en blåsippa men allt grönt försvann ju med träden som Trafikverket med politikers godkännande skövlade, var ju så mycket björkar som kapades. Men istället för träd föll ett stenblock ned;-), stoppade hela Sveriges tågtrafik nästan häromdagen. Aldrig någonsin har ett träd fallit på spåren här men ledningarna är svaga och illa skötta och går sönder rätt ofta.

Skönt att förkylningen är på tillbakagång, du har jobbat alldeles för mycket med den i kroppen. Plats är inga problem här:-)

Anne-Marie sa...

De utlovar mycket varmare här också om någon dag.
Vitsippor saknar jag. Finns inte här i Kalifornien. Saknar även blåsippor. Minns “haven" krings Edsviken (Sollentuna) som var så fina med både vit- och blåsippor.