torsdag 24 mars 2016

Tid för krokus

De är här, de stora fälten, haven, av krokus! Min favorittid på året.














7 kommentarer:

Monica sa...

Det är otroligt vackert! Och vilka mängder!

Monica sa...

Idag har vi tittat på alla dina foton från resor. Det är otroligt vilka vackra foton du tagit, skickligt fotade men också så konstnärligt. Din morfar var så här skicklig också, tänk vad han skulle njutit och glatts, ja det gör han kanske:-). Och maken din fotar så fint, jag har ju en del av dem jag fått av honom och sett hans, har det där speciella ögat som är så få förunnat. Och så sjunger ni så vackert, och så språkbegåvade båda, ni kunde ju blir ett sånt där konstnärspar ihop;-) fast kanske bäst att vara mångsidig ... och man har likheter och olikheter, intressant att se. Nu ska jag tänka efter vilka likheter far din och jag har:-)

Rebekah M sa...

Hej Anna,
Fantastiska bilder! Så intensivt ... vilka mängder. Jag har svårt att få till bilder med så'n här intensiv blomsterprakt som här. Jag provade flera gånger förra året, och de kom aldrig ut som jag ville!

Vi har snö ännu. Jag flyttade min blogg, för jag kom ihåg att jag redan hade börjat på en svensk blogg för flera år se'n, så jag slog ihop dem. http://flammastolt.wordpress.com

Glad Påsk!

Steel City Anna sa...

Mamma: det är helt otroliga mängder krokus i år! Inga ekorrar såg jag som åt av dem heller. Ja, jag är nog som morfar och då är det inte så lätt att hitta nån som är likadan ;)

Steel City Anna sa...

Rebekah: glad påsk! Tack! Man får krypa runt lite i leran för bilder med blommorna i fokus, gjorde du det :) jag tror jag la till din nya blogg, eller har jag blivit förvirrad? Det är möjligt :)

Anne-Marie sa...

Men så stora hav av krokusar. Helt fantastiskt!
Vi har några få som redan tycks vara utblommade.
Ha en fin påskhelg med Janssons. ;)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: det är verkligen en ljuvlig tid, den här första våren! Krokusarna blommar tyvärr över väldigt fort, gäller att njuta av dem. Tack detsamma!