tisdag 3 mars 2015

En vanlig tisdag

Det är så skönt att ibland vara ledig mitt i veckan. Mitt under värsta rusningstimman går jag en promenad och känner tacksamhet för att jag inte stressar och svettas på någon buss med jourtelefoner och portföljer. När jag tänker tillbaka på det nu så är det som att det gällde någon annan människa. Jag tittar på fullmånen och letar vårtecken, är balans i största allmänhet. Vaknat tidigt trots sen kväll igår med en vän, städat hela huset, umgåtts med katten, lagat tre ordentliga mål mat, gått på gymmet och dessutom haft energi över till en snabb promenad. Ljuset är tillbaka, ända tills efter klockan sex. Åtta månader av trevligt klimat väntar. Fast det är kallt idag så vet man, ljuset visar vägen.






The heart trail!

5 kommentarer:

Monica sa...

Åh vad vackra foton! Och är full av beundran över din energi, och det är så sant, det är jätteskönt med en ledig vardag, känns som en annan sorts dag. Härligt att se blomhängen, undrar vad det kan vara. Fått en blomsterkatalog och måste nästan skratta för mycket i den har vi planterat på stuglandet och som kommit upp ett par år, sen är de borta, undrar var?

Monica sa...

Och vilken härlig himmel, vi tittar här far och jag så vi vet att sådana finns, ikväll hade is fryst fast på hela bilen, först regn i "lager" och så snabbt minusgrader på det.

Steel City Anna sa...

Mamma: det är soligt idag med men väldigt kallt och blåsigt. Krokusarna har stannat av lite. Våren är senare än vanligt.

Ulrika sa...

Jag hade samma känsla på dagens promenad. Det där att visst det är fortfarande kallt men nog är det saker på gång! Och att det är ljust så mycket längre om dagarna är underbart!

Steel City Anna sa...

Ulrika: blir mer och mer beroende av ljuset for varje ar som gar! Nar jag var yngre tankte jag inte ens pa det.