söndag 18 januari 2015

Sunday Roast

Ett litet middagstips, bara. Traditionell engelsk söndagsmiddag. Här ugnsstekt hel kyckling, potatis, sås, Yorkshire puddings och grönsaker, kokta såklart. The English way.

6 kommentarer:

Monica sa...

Ser jag fram emot:-)

Elisabet. sa...

Du tar seden dit du kommer, tydligen.
Är puddingen verkligen god ..:?

Steel City Anna sa...

Mamma: ja jag får göra nåt extra gott :)

Elisabet: ja jag har förstått att det är på tapeten att man ska göra det ;) ja, puddingen är jättegod, som en pannkaka ungefär smakar det. Man lägger lite smet i botten av vad som ser ut som en muffinsform och så pöser de upp på ett par minuter.

Monica sa...

Det var på ert ljuvliga bröllop far din och jag stiftade bekantskap med Yorkshirepuddingen för första gången som tillbehör till den varma maten minns vi nu, då frågade jag era lyxkockar vad det var för vi svenskar tror att mat från andra länder går nog inte att äta;-)

Elisabet. sa...

Men pudding för mig är nånting lite dallrigt ..., ungefär som min egen lekamen ,-) Ja, jag ska testa någon gång!

Steel City Anna sa...

Elisabet: här kan pudding betyda lite av varje, ofta efterrätt. Jag har hört nånstans att det är därifrån namnet kommer, för att man brukade äta Yorkshire puddings med sylt eller vaniljsås.