fredag 30 januari 2015

Så kan det gå

Den går inte spikrakt framåt, min väg mot ett grönare liv. Ibland orkar man bara inte. Processad mat, inte en enda grönsak, billiga kokta frankfurters, lite scrambled eggs till det. Nåja, det var iallafall ganska gott och klart på tio minuter. Fast bilderna ser rätt så äckliga ut så kanske kan de bidra till motivation och förändring.

Potatisvåfflor upptäckte jag när jag pluggade här, åt dem jämt då. Finns de i Sverige?



6 kommentarer:

Monica sa...

Ser inte så dumt ut alls, potatisvåfflor får man nog göra själv, har gjort lite varianter på våfflor som blir goda som matvåfflor.

Ulrika sa...

Jag har aldrig sett såna här. Låter ganska gött. :)

Att man inte alltid äter bättre gör inte så mycket när man oftast gör det, tycker jag. Det slarvas här med, för ibland är man bara fööör trött.

När jag gör t.ex. morotssås, som vi har till pasta, brukar jag frysa in småportioner. Bra att ha sen, en tröttdag. Koka pasta och tina lite sås i micron bara.

Men som sagt, vi slarvar vi med då och då. Jag tänker att om alla iaf försöker äta bättre en större del av tiden, så skulle det ju göra en enorm skillnad.

Steel City Anna sa...

Ulrika: det är sant. Man gör så gott man kan helt enkelt!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja det kan man prova kanske :)

Anonym sa...

Som raggmunksmet med bakpulver i, ungefär. Det finns färdigt pulver att köpa i stan även, men det är importerat och dyrt.

Är det frukost eller lunch? Jag orkar bara göra havregrynsgröt varje morgoN.

Steel City Anna sa...

Lunch eller middag, men det finns säkert de som äter dem till frukost. Annars äter man ofta hash browns till klassisk engelsk frukost, men jag skulle föredra potatisvåfflor!