torsdag 15 januari 2015

Konsten att mysa ordentligt

Katter är väldigt bra på det där med att mysa. En liten bildkavalkad på denna talang kommer här, inklusive kissens leende! Det är ofta gömt under den buttra hakan men syns här när hon sover och drömmer.













9 kommentarer:

Monica sa...

Finaste kissen vet hur man gör det mysigt och kan bli coach i mindful närvaro, nästan så jag blev sömnig:-), ser otroligt skönt och avslappnat ut.

Steel City Anna sa...

Hon är perfekt att mysa med :) imorgon ska vi ha en sån här mysdag tror jag :)

Ulrika sa...

Hon är ljuvlig!

Katter kan verkligen vara bara just här och nu.

Steel City Anna sa...

Ulrika: hon ser verkligen så himla nöjd ut, får mej att le själv varje gång :) hon har börjat rätt nyligen med detta att vilja ha en kudde, hon står och trampar i soffan tills man har bäddat som hon vill ha det och då bara flyger hon dit :)

Bara brittiskt sa...

Fina katten!

Ulrika sa...

Precis så gör vår Dea! :-D
Det bästa hon vet är när husse ligger i soffan med mysigaste filten över sig, och gör en grop åt henne mellan sina ben. Så kan hon ligga i timmar! Näst bäst är om man lägger filten liten slarvigt i en hög i soffan och gör en grop där. :-)

Steel City Anna sa...

Bara brittiskt: visst är hon fin :) snäll är hon också.

Ulrika: ja helst ska det vara en människa med filt här med men då kan man ju inte röra sej sen, jag gillar inte att störa dom när dom gosat in sej ordentligt :) men planerar man noga och har allt man behöver inom räckhåll så kan man ju mysa ordentligt hur länge som helst. Alternativt ropa på sin partner att hämta grejer till en :) Är Dea också en lite äldre katt?

Ulrika sa...

Nej Dea är bara två år. :-) Men hon är mästermysare. Grabbarna lägger sig mest lite var som och hur som, men hon har mer idéer för sig. :-)

Steel City Anna sa...

Ulrika: haha ja det låter ju lite som män och kvinnor i allmänhet :)