måndag 25 november 2013

Överväxt

Den här dammen är alldeles överväxt och fylld av färger. Det smälter samman, man blir nästan trött av intrycken. Det finns en vila i att färgerna så småningom blir milda bruna och lila toner. Jag satt och tittade tillbaka på foton från förra året, och insåg att november faktiskt är en riktigt fin månad här i England.




8 kommentarer:

Monica sa...

Det är den! Jag glömmer aldrig så förvånad jag blev i november när jag kom ut till den fina parken intill lägenheten ni bodde och jag promenerade raskt på en inköpsrunda och solstrålarna sköljde över ansiktet med stor värme, så jag stannade upp:-)

Steel City Anna sa...

Det här året har det verkligen varit en fin höst, allting har fördröjts, varmt länge och löven börjar inte falla ordentligt förrän nu.

Johanne sa...

Vi var äntligen äntligen i London i början av november i år och det var helt fantastiskt vackert och skönt. Kom hem helt uppfylld av alla intryck.

Kan rekommendera Wiliam Morris Gallery i Walthamstove, huset ligger vid en fin park och utställningen var så fin. Tror att det skulle vara något i din smak.

Dina bilder av dammen är ju som gamla målningar!

Jani sa...

Hösten har varit fantastiskt lång och rätt varm, men nu går det fort och löven finns knappt kvar. Men vadå det känns som det är vår snart igen :)

Monica sa...

Haha, Jani är optimistisk:-), om jag inte hade fotona kvar från mars i år i Sheffield så skulle jag tro det var inbillning:-). Men hoppas kan vi, lite julstämning först och sedan vår direkt!

Steel City Anna sa...

Johanne: ja visst ser det ut lite som om färgerna flyter ihop. Tack för tipset, kul att London visade sej från sin bästa sida även i november :)

Jani: ja det kan man ju iallafall hoppas :)

Mamma: hoppas att snön skippas i år. I mars ska det vara varmt så man kan gå barfota i skorna :)

Anonym sa...

Those are such beautiful photos baby! xx

Steel City Anna sa...

Thank you anonymious ;)