lördag 19 oktober 2013

Tid för frukost

Det börjar bli ordning på maten här nu. Hemlagat flera gånger i veckan, och för första gången på minst fyra år, tid och ork att göra fint till frukosten. Inte alla dagar, men ibland iallafall. Finporslin och allt.



7 kommentarer:

Jani sa...

Ojdå det ser fint ut, vi försöker göra mat alla dagar men jag förstår varför folk inte äter hemma här i england, när det är så billigt att äta ute. ;)

Monica sa...

Så fint! Och de kopparna är helt ljuvliga:-). Frukost är trevligt och trivsamt när tiden finns, det åt jag knappt under 40 år men nu tar jag igen det med råge:-), bodde ensam under gymnasietiden i ny stad för mig och det var tufft att hinna med allt även då, sen följde studenttiden med alla krav, allt kostar också, minns idag fast ordet stress var inte uppfunnet men jag kände mig ofta så, vad stressig tillvaro kan ställa till med.

Monica sa...

Låter konstigt det där med åren, men jag gjorde frukost förstås varje morgon men hann inte äta själv, jag började så tidigt på sjukhuset, åkte ju redan vid sextiden. Far din var inte särskilt hemma på mat tyvärr. Blivit upplärd med åren:-). Du var uppe med mig för att följa till dagmamma, inte alla dagar, och hade lite extrafrukost med, inte utan att man undrar hur allt gick till och att vi orkade. Och när jag arbetade i annan stad reste jag fem, men det var när maken hade sommarlov. Sällan jag tänker på detta för det kommer ju nytt hela tiden att ta ställning till och finna lösningar på. Mindfulness, nej jag ser alltid framåt:-), tänkt, det blir bättre tider:-), det kallas optimism!

Trillingnöten sa...

Det är så värt att göra hemlagat och även frukost på så sätt :) Känns lyxigt fast det borde vara normalt! Konstiga tider vi lever i! ps. Håller med om betyg! Inte värt besväret och jag önskar också att jag vetat om det tidigare :) INGEN tittar på vilka betyg man har, bara ATT man har :)

Steel City Anna sa...

Jani: ja, det är ju nästan billigare att äta ute ibland.

Mamma: det var jobbiga år. Kommer ihåg det. Hoppas det blir bättre :)

Trillingnöten: det är ju helt galet när man tänker efter.

Elisabet. sa...

Och ja, helt underbar kopp! Somrig. Man blir glad av den! Och örat verkar inte vara så där pyttelitet så där så man knappt kan hålla i koppen.

Steel City Anna sa...

Elisabet: nej den är ganska praktisk. Porslinet är tunt tunt tunt.