fredag 11 oktober 2013

Havsabborre


Alldeles otroligt gott - havsabborre, lite mindre än vanlig abborre (dock här i England är det denna som är vanlig). Titt som tätt kan man få två fiskar för 5 pund på Morrisons och då slår jag till. Goda grönsaker till, citrontimjan och lök. Himmelskt. Kostar skjortan på restaurang, tyckte faktiskt att det blev godare här hos mej själv, för en fjärdedel av priset.

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Och citrontimjan är bara en så ljuvlig krydda! Jag har haft en kruka ståendes ute i sommar och oj, så många gånger jag har norpat ett par kvistar som använts när jag lagat mat!

Monica sa...

Mmmmm sååå gott! Vilken kock du är och bättre än hos Prinsen:-). Det är lite konstigt det där, men en middag här, hos dig, hos S o T eller mammas som jag inte glömt de slår samtliga finrestauranter i Stockholm med råge. Det måste bero förutom talang på råvarorna, de äkta rakt igenom.
Däremot har jag ätit nästan i vår klass i din stad:-)

Trillingnöten sa...

Har nog aldrig ätit abborre! Spännande! Måste testa nån gång om jag kommer över det!

Steel City Anna sa...

Elisabet: ja det är gott!

Mamma: tack :)

Trillingnöten: prova!

Jani sa...

Mums havsabborre som är så gott, även en av mina favorit fiskar på bordet. Men att den är mindre en den vanliga abborren är inte riktigt sant, havsabborren blir mycket större ;)

Steel City Anna sa...

Jani: då kastade jag om det hela alltså :) har minimal koll på fiskar. Gott var det :)