lördag 26 oktober 2013

Nytt

Nytt humorprogram på Svt. Vet inte riktigt vad jag tyker om det ännu. Men de här karaktärerna fastnar iallafall, vare sej man vill eller inte.


7 kommentarer:

Monica sa...

Vad bra, letade efter det så nu vet jag. Enligt socialen så är det ungefär så det ser ut i många hem från norr till söder i detta land frånsett att det jag såg här hade lite vänlig ton inblandad eller vad man ska kalla det. Lite humor i galenskapen som kanske inte finns så ofta. Är nog en konst att träffa rätt i film med detta.

Steel City Anna sa...

Rätt roligt är det ändå. Men lite så skrattet fastnar i halsen.

Trillingnöten sa...

Jag ska kolla in tror jag :) Man vet ju aldrig. Vissa program är ju inte ens så bra, men ändå blir man fast. Jag är fast i svenska hollydoodfruar och kan inte sluta titta. Britt Ekland är fantastisk :) Och Gunilla Persson är verkligen ett original...

Steel City Anna sa...

Värt en titt är det :) hollywoodfruarna har jag missat på sistone, ska kolla på några avsnitt nån tråkig dag.

Monica sa...

Jag tittade på första programmet och det var rätt kul med "mynta"-bekymret, tittade ut här där balkongen har mängder:-). Först tänkte jag att klurigt att hitta på något sådant, sedan tänkte jag att de har kollat utländska program och har totalkoll på dem och så knycker man idéerna, försvenskar lite för vi är ju lite annorlunda;-) och så kör man. Galenskaparna tror jag däremot skapar allt själva.

Och Britt står det så mycket om men jag har inte sett något än, tror hon kan vara rätt kul faktiskt som "fru":-), har väl upplevt ett och annat.

Steel City Anna sa...

Anders och Måns är roliga också tycker jag.

Monica sa...

Anders och Måns är väldigt roliga, har en speciell uppsyn och humor som är hemskt kul.