lördag 31 augusti 2013

Augusti 2013

Jag tror att jag kommer tänka tillbaka på augusti och minnas just denna månad detta år som en bra månad, en start på någonting nytt. Jag har upplevt mitt livs längsta dag, skrattat, gråtit och varit så arg att jag inte kan minnas någonting liknande sen jag var fyra och inte ville gå till tandläkaren. Ren och skär vrede som också ger energi och lust att förändra. Utan fantastiska vänner och min närmaste familj hade det inte gått, och jag är oändligt tacksam.



4 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Ibland måste man få bli jäkligt arg och stampa ur sig känslor. Eller till och med få ligga på golvet och bara skrika! Skönt!

Steel City Anna sa...

Ja iband är det faktiskt skönt att bli arg :)

Monica sa...

Det är annorlunda alltihop nu, vad skönt med ett avstamp bildligt och en nystart, allt flyter och det är som ett pussel läggs rätt, vad bra det blir, vilka möjligheter som öppnats, dörr efter dörr, fantastiskt är det! Ett under också att du orkat dessa år med en sådan orimlig arbetsstress.

Steel City Anna sa...

Mamma: ja det har gått bra alltsammans men jag har haft stort stöd och jag har tänkt mycket på de som inte har det, att det är verkligen inte så lätt.